Project

Webdesign | T&E Personeelsdiensten
Een webdesign wat uniek, vrolijk, en strak is, gemaakt voor een uitzendbureau in Utrecht.Dat maken we niet iedere dag. Er is gebruik gemaakt van een dubbele websiteinterface, voor uitzendkrachten en opdrachtgevers om enkel relevante informatie aan de bezoeker te laten zien.

voor

Datum

Opdracht

Programma's

WordPress Webdesign voor een uitzendbureau

Voor het uitzendbureau T&E Personeelsdiensten mocht ik een geheel nieuwe WordPress website ontwikkelen. De oude was gedateerd en er stond veel overbodige en oude informatie op. Daarom mocht ik een strakke, duidelijke WordPress website in elkaar zetten. 

Over T&E Personeelsdiensten

T&E Personeelsdiensten is een uitzendbureau gevestigd in hartje Utrecht. Zij proberen iedere dag weer de juiste match tussen mens en organisatie te maken. T&E Personeelsdiensten vervult een breed aanbod van vacatures in de horeca en in de logistiek. Een duidelijke, converterende website was dus een must. 

Het proces: Verminderen van informatie

Voor het webdesign ben ik eerst alle informatie op de oude website gaan filteren. Er stond heel veel en hele oude informatie op. Vervolgens maakte ik een duidelijk plan voor de inhoud van de pagina’s. T&E Personeelsdiensten hield graag hun eigen, vrolijke huisstijl. Na overleg en goedkeuring heb ik de website ontwikkeld.

Van huisstijl naar webdesign

Door de eigen huisstijl van T&E Personeelsdiensten te gebruiken, ging er een wereld aan kleur open. De vrolijke kleuren van het ontwerp zijn prachtig te combineren met zwart en wit, wat het heel strak maakt. Dit maakte het ook geen probleem om de Call-to-Action er uit te laten springen. Het website ontwerp is modern en geeft een warme indruk.

Het resultaat: Een dubbele website

Wat redelijk bijzonder is aan dit WordPress webdesign, is dat het twee versies heeft. Een van de twee kanten is voor opdrachtgevers, en de andere zijde van de website is voor uitzendkrachten. Door de informatie op te delen, is de hoeveelheid informatie voor beide partijen niet overweldigend. De website bezoeker weet gemakkelijk wat hij waar kan doen door een duidelijke navigatie.

 

 

Meer zien?