Project

Shopify Webshop & Huisstijl | Achterslot
De kluizenwebwinkel Achterslot is in een nieuw jasje gestoken met een huisstijl en webwinkel, ontwikkeld voor Shopify.

voor

Datum

Opdracht

Programma's

Een huisstijl en shopify webwinkel

Achterslot is een startende webwinkel en wil graag een hogere conversie behalen. Door het type product willen zij graag vertrouwen uitstralen. Hiernaast hebben zij een groot aantal producten, deze moeten gemakkelijk ingeladen kunnen worden in de webshop. 

Over de webshop Achterslot

Veiligheid, dat is toch echt wel een grote droom van ieder persoon. Zo denken de eigenaren van Achterslot er ook over. Om hen heen zagen zij steeds meer situaties waarbij een kluis een uitkomst kon zijn. Iemand die op vakantie gaat en zijn spullen thuis achter laat, iemand die vanuit huis werkt en bedrijfsgegevens op de keukentafel laat liggen, iemand die een hulp in de huishouding laat komen. Daar zijn deze webwinkeleigenaren uit Harmelen (Utrecht) mee aan de slag gegaan. Het verkopen van kluizen.

Het proces: van concept naar branding

Voor het maken van deze webwinkel zijn er eerst enkele concepten gemaakt voor het logo. Zodra deze goedgekeurd waren, werd hier een huisstijl omheen gebouwd. Het ontwerpen van een huisstijl en het uitvoeren hiervan in een webshop, is uitgebreider dan je denkt. Naast het logo, moeten er veel documenten opgemaakt worden. Kimberly Jasmin Design heeft het ontwerp en schrijven van alle geautomatiseerde e-mails, e-mailcampagne en het ontwerp van de website vervolgens uit handen genomen.  

Het resultaat: een customer journey met vertrouwen

Doordat alle stappen van het bestelproces binnen de webshop onder handen genomen zijn, klopt het gehele resultaat. De tone-of-voice van de website en e-mails sluiten feilloos op elkaar aan. In de webwinkel zijn alle producten ondergebracht in categorieën en doorloopt de klant gemakkelijk het bestelproces. We hebben een mooie customer journey neergezet!  

Hoog gebruikersgemak met Shopify

Door te werken met het programma Shopify is het bijhouden van de producten een gemakkelijk karwei. Dit dashboard geeft alle informatie die de webwinkel nodig heeft. Verkopen worden automatisch bijgehouden en in het webdesign kunnen gemakkelijk zelf kleine aanpassingen gemaakt worden. 

Meer zien?